4 tips om je bier koel te houden

De zomer geeft ons ondertussen al héél wat warme dagen, dus ook de barbecues, de tuinfeesten en de festivals komen eraan. Terwijl de meeste mensen denken aan de organisatie van dit alles, heb jij maar één zorg: hoe houd ik mijn bier koud? Wij selecteerden voor jou de vier beste manieren om je bier koel te houden. Leest zeker tip nummer 3, onze favoriet.

(meer…)

Lees verder...

Barcelona Brewery (Hopsters) – Spanje

De brouwerij

De microbrouwerij van Hopsters in Besalú in Catalonië (Spanje) is een gemoedelijk familiebedrijf, waar je zeker eens op bezoek moet zijn geweest. Bij Hopsters vinden ze dat het bier drinken pas de laatste stap is van een lang proces. Daarom werken ze graag met het concept van een open brouwerij. Je kan je bier rechtstreeks bij hen in de brouwerij kopen en samen met hen genieten van de passie voor bier in al zijn fases. Je kan er een kijkje nemen achter de schermen en tegelijk genieten van hun heerlijke artisanale biertjes in de taproom.

(meer…)

Lees verder...

Foodpairing met bier

Barcelona Beer Company Nicotto – Zarzuela

Bij een speciaal bier, de Barcelona Beer Nicotto, een verfrissend bier waarin de Sorachi hop gebruikt werd, en waar eveneens toetsen van groene thee en jasmijn en mandarijnschil in zitten, daar hoort een zeer lekker gerecht bij. Dit bier combineert perfect met vis, en niet zomaar vis… We maken hierbij de gekende Zarzuela, een zeer rijk gevuld Spaans visgerecht. Deze schotel kan gevarieerd worden met vele vissoorten en schaaldieren zoals garnalen, tarbot, langoustines, krab, inktvis, en noem maar op. Neem gewoon wat je zelf lekker vindt. De ham zorgt voor een extra dimensie en je serveert dit visgerecht zo uit de pan.

(meer…)

Lees verder...