Over Beerbutler


We willen België laten kennismaken met eerlijke en overheerlijke bieren uit heel de wereld. Daarnaast willen we beginnende Belgische brouwers helpen om hun bier door zoveel mogelijk liefhebbers te laten proeven.

Dit doen we door actief op zoek te gaan naar craft beers van over heel de wereld, die we zelf eerst proeven.  Elke drie maanden maken we een nieuwe kwartaalbox met een selectie van 20 nieuwe craft bieren uit een bepaald land.

Naast onze liefde voor eten en drinken was het ook onze reis naar het noorden van Spanje, die ons de inspiratie gaf voor dit concept.

Terug thuisgekomen liet het idee ons niet los en enkele maanden later vonden we een webshop in craft bieren die een overnemer zocht.  We hebben niet lang getwijfeld om Beerbutler over te nemen.

We willen nu een nieuwe wind blazen in de zaak en zullen met passie en plezier elke drie maanden een selectie craft bieren voor jou uitzoeken.  Daarnaast zullen we ook een mooi aanbod en “handpicked” assortiment maken van blijvende en wisselende bierboxen met craft bieren uit binnen- en buitenland