VEELGESTELDE VRAGEN

Als wij ergens een leuk biertje tegenkomen, dan kan dit soms het begin zijn van een nieuwe kwartaalbox.
Wij gaan op zoek naar wat de brouwerij nog te bieden heeft en welke leuke brouwerijen er in de buurt zijn. We proeven eerst alles zorgvuldig, maken notities, vergelijken prijzen. Tijdens het selectieproces moeten we zorgen dat we de prijzen in de gaten houden, maar vooral de kwaliteit van het bier.
We proberen ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk verschillende stijlen en smaken aan bod komen en dat we een leuke combinatie hebben van heel speciale smaken en lekkere, kwalitatieve doordrinkers.
Het is niet altijd zo dat we enkel de bieren kiezen die wij lekker vinden. Natuurlijk gaan we wel voor het grootste deel op onze eigen smaak af, maar proberen toch een zo gevarieerd mogelijk aanbod samen te stellen, zodat er voor iedereen wat tussenzit.
De bedoeling van de kwartaalbox is dat we onze klanten de kans geven om brouwerijen te ontdekken die hier heel moeilijk of niet te vinden zijn en smaken die je wellicht nog niet vaak of nooit geproefd hebt.
Eens het selectieproces gebeurd is, gaan we over naar het bestellen en dan zorgen we ervoor dat alle bieren tesamen worden opgehaald door de transportfirma. Eenmaal in het magazijn aangekomen, worden de accijnzen van de bieren in orde gebracht en zijn de bieren klaar om verpakt en verzonden te worden.
En dan komt het leukste gedeelte: het proeven! Met de kwartaalbox kunnen onze klanten hun eigen bierproefavond houden met vrienden of familie en uitpakken met iets speciaals of gewoon er af en toe zelf van genieten na een dagje werken.
Op onze website kan je ook nog allerlei info terugvinden over bierproeven, welke serveertemperatuur je het best hanteert, in welke glazen je het beste je bier schenkt, hoe je moet schenken en hoe je de bieren kan combineren met bepaalde gerechten.

Bij Beerbutler betaal je makkelijk online met Visa of MasterCard of met Bancontact zonder extra kosten.

Wij versleutelen de betaalgegevens via een beveiligde verbinding (SSL-methode) en zorgen met je creditcardorganisatie voor een goede verwerking van je betaling. De betaling wordt afgeschreven wanneer de bestelling voltooid is. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.